neděle 17. února 2008

Mé mega-idoly

Jsem člověk velice zdatný jako stalker. Taylor-sama to poznala na vlastní emailové adrese.


Taylor- http://www.chidori.sblog.cz/

Je úžásná bytost. Píše nádherná recenze, vždycky mi dohodí nějakou překrásnou mangu! Díky ní jsem poznala krásu mangaky Kaori Yuki. Je vtipná, otevřená a nebojím se říct jak moc jí obdivuji. Kdybychom nebydlely každá na jiném konci ČR, měla by mě každý den u svých nohou se slinou u pusy.


Chill - http://chill.czsoul-society.net/

Její recenze a spisovatelký um mě přímo uchvátil. Sice nevím, kde bydlí, ale pro ní jen dobře. Píše od srdce, vkládá do svým děl sama sebe. To já bohužel neumím. Její recenze čtu hrozně ráda. Opravdu skvělá osoba hodna úcty všech. A kdo si to nemyslí, ten ať to raději přede mnou neříká!


Rehnii - http://rehnii.czsoul-society.net/

Jednou bych chtěla mít blog na její úrovni. Nejen že má obrovskou návštěvnost, ale má i úžasnou osobu. Svým stránkám dává opravdou osobitost. Nedávno změnila design, který se jí opravdu povedl. Přidává spoustu recenzí, takže vždycky když kliknu na její stránku, vím , že se dočkám něčeho nového a zajímavého.


Gladness - http://gladness-san.blogspot.com/

Její blog znám sice jen pár dní, ale je úžasnej!! Ne. Je úžasná sama!! To prostě musíte zažít. Je to jak jinak blog o manze a anime, ale bojí se přiznat své yaoi cítění.

Daredevilry - http://dare-devilry.blogspot.com/

Protože jako první mi napsala článek na blog. Trochu hnusnej důvod, ale pravdivej.

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Hej, co tu dělám??? xDD

Mia R. řekl(a)...

:D .. copak nelibi? :D